Zaterdag 26 september: Reinvent.money te rotterdam. Geld, maar dan anders.

on .

Zaterdag 26 september: Reinvent.money te rotterdam. Geld, maar dan anders.  
Aanstaande zaterdag gaat het gebeuren, dan vindt in Rotterdam Reinvent.money plaats, een conferentie voornamelijk gericht op het opnieuw uitvinden van geld en ons financiele systeem. Sinds we organisator Paul Buitink afgelopen augustus spraken heeft hij niet stil gezeten. De agenda is nu helemaal rond en ik moet zeggen dat de line-up indrukwekkend is. Van onze hollandse Willem Middelkoop en Joris Luyendijk tot Bitcoin guru Andreas Antonopoulos en enfant terrible van de financiele wereld Max Keiser.

Maar er zijn meer sprekers in dit dagvullende programma die zeker ook de moeite waard zijn afgewisseld door diverse panels. In het Economics Panel gaan men proberen het economische fundament voor ons toekomstig geldsysteem te leggen, het Alternatives Panel gaat kijken welke alternatieven er zijn op basis van dat fundament en het Activism Panel tenslotte behandeld hoe je public awareness schept en uiteindelijk een alternatief naar voren kunt brengen.

Het hele onderwerp van geld en geldcreatie staat steeds meer op de agenda, zie alleen al het initiatief "ons geld" wat de afgelopen tijd veel aandacht heeft getrokken. Ook tegenlicht zal zaterdag aanwezig zijn om te filmen bij de conferentie. Er zijn al bijna 400 kaarten verkocht maar er zijn nog plaatsen beschikbaar. Kaarten kan je bestellen via de website, daar kan je uiteraard ook terecht voor meer info over de locatie, sprekers en de agenda.

Tijdens dit confres zal Bitcoin waarschijnlijk ook wel weer een belangrijke rol spreken. Een uitgelezen kans dus eerder deze week voor Dennis Binnekade van The Bitcoin Report om Paul eens te overhoren over zijn conferentie.


Gepost door Roland de Goeij

Tags: paul buitink, conferentie, reinvent.money,

Add comment


Security code
Refresh