Het bekendste meisje van Arnhem accepteert nu ook bitcoins

on .

Loesje accepteert bitcoins  

Wie bitcoinspot al wat langer volgt, weet dat er in Arnhem met enige regelmaat nieuwe zaken bij komen waar je met bitcoins kunt betalen. En nu accepteert ook het bekendste meisje van Arnhem bitcoins. Hoewel vrijwel iedereen Loesje kent, weet lang niet iedereen dat ze uit Arnhem komt en daar ook een winkeltje heeft.

Achterin die winkelruimte vind je een grote tafel waar ze veel van haar teksten schrijft. En ze heeft het er maar druk mee want wekelijks komt ze met frisse nieuwe posters met kritische, vaak grappige teksten, die mensen aan het denken zetten. In haar winkeltje verkoopt ze haar teksten in verschillende vormen: uiteraard kaarten en kalenders, maar ook geprint op kleding, mokken, kussens etc. Een voorbeeld van een mok die het goed op het kantoor doet zie je hieronder.

Loesje Mok  

Loesjes webwinkel accepteert vooralsnog geen bitcoins, maar wellicht dat dit in de toekomst nog verandert.  Voor het afhandelen van bitcoinbetalingen maakt ze gebruik van BitKassa. Je vind haar winkel recht tegenover café Tape waar je ook met bitcoins kunt betalen aan de Hommelstraat 65 in Arnhem. Nu ook Loesje bitcoins accepteert zijn er in totaal 87 ondernemers die deelnemen aan Arnhem Bitcoinstad.


Gepost door Arnhem Bitcoinstad

Tags: acceptatie, nederland, arnhem bitcoinstad,

Add comment


Security code
Refresh